Sportimádók tagság

Tagság

A Sportimádók Szurkolói Klubunk küldetése, egy olyan közösség életre hívása, melyben az igazi sportrajongók együtt biztatják a kedvenceinket az egész világon. Tagjaink szívesen járnak hazai és külföldi sporteseményekre, legyen szó akár labdarúgó-, kézilabda- vagy vízipóló mérkőzésről. Célunk, hogy örökké emlékezetes utazásokat szervezzünk, tagjainkat minden fontos információval ellássuk, hogy utazásaik során csak egy dologra kell koncentrálnia: a szurkolásra.

magyar-szurkolok2

Milyen előnyökkel jár Sportimádók Klubtagnak lenni?

  • Rendszeresen információt kapsz a sporteseményekkel kapcsolatban. Pl: hol, mikor és mennyiért lehet belépőjegyeket vásárolni.
  • Hivatalos partneri kapcsolatainknak köszönhetően exkluzív belépőjegy és utazási ajánlatokat kaphatsz tőlünk, melyek bizonyos ideig csak a tagok számára foglalhatóak.
  • Speciális utazási ajánlataink közül válogathatsz, így nem kell hosszú és felesleges órákat azzal töltened, hogy a meccsekre való kiutazást megszervezd.
  • Minden helyszínt szurkolói szemszögből vizsgálunk, a rendezvények előtt személyesen látogatunk el az eseménynek otthont adó városokba, stadionokba. Ennek megfelelően választjuk ki a szolgáltatásokat. A minőség és a biztonság a legfontosabb számunkra.
  • A felbecsülhetetlen sportélmények mellett részt vehetsz exkluzív kulturális és egyéb programjainkon, melyek során megismerheted a helyi látványosságokat, kipróbálhatod más nemzetek gasztronómiáját, és találkozhatsz sztárokkal, sportolókkal is.

Regisztráció

*Elolvastam és elfogadom a Sportimadok.hu oldal jogi nyilatkozatát, valamint hozzájárulásomat adom, hogy regisztrációs célból a Sportimadok.hu Kft. személyes adataimat az adatkezelési tájékoztató szerint kezelje.