Nyerj VVIP belépőt a foci válogatott búcsúkoncertjére!

Nyerj páros VVIP belépőt a magyar labdarugó válogatott búcsúkoncertjére a BON VOYAGE Fesztiválra a Budapest Parkba, amit május 22-én vasárnap 16 órától rendeznek. Fellép többek között a Punnany Massif, BRAINS, PASO, Rakonczai Imre, Ocho Macho, Soerii & Poolek, The Biebers, Firkin.

MLSZ Bon Voyage Favebook Cover without logos 1200x444px-01

Nem kell mást tenned, mint csatlakozol a Sportimádókhoz, és mi a kedd (2016.05.17.) délelőtt 11 óra és péntek (2016.05.20.) délelőtt 11 óra között jelentkezettek között kisorsoljuk a páros belépőt. Ne felejts el feliratkozni hírlevelünkre, a nyerteseket péntek délután hírlevél különszámunkban hozzuk nyílvánosságra.

Csatlakozom a Sportimádókhoz

A jegyeket pénteken 12 órakor sorsoljuk, a nyerteseket emailben, hírlevél különszámunkban értesítjük. A nyertesek a jegyeket Budapesten vehetik át, vagy rendezvény előtt a BUDAPEST PARK bejáratánál.

Mi az VVIP belépő?
– A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncertek utáni bulit
– Korlátlan, ingyenes étel, ital fogyasztás
– Találkozhatsz a foci válogatott tagjaival
– Közös fotó a zenészekkel, focistákkal

budapestpark

Részvételi feltételek:
Az akció részvételi feltételei megtalálható adatvédelmi szabályzatunkban, amelyet a regisztráció során el kell fogadni.
 1. A játék szervezője a Sportimadok.hu Utazásszervező Korlátolt Felelősségű Társaság (1112 Budapest, Sasadi út 145. fszt. 1.; cégjegyzékszám: Cg. 01 09 276717; nyilvántartja: Fővárosi Törvényszék, mint Cégbíróság).
 2. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a Játékban történő részvétel feltétele a jelen Részvételi Feltételek maradéktalanul elfogadása. A Játékban való részvétellel a Résztvevők tudomásul veszik, hogy részvétel előtt minden résztvevőnek kötelessége előzetesen a jelen Feltételek rendelkezéseiről tájékozódni, ennek elmulasztására előnyök szerzése végett senki sem hivatkozhat.
 3. A Játék lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen Feltételek szerint történik. Amennyiben a Részvételi Feltételek valamely kérdést nem szabályozna, úgy a hatályos magyar jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni. A Részvételi Feltételek célja egy mindenki számára átlátható, kiszámítható folyamat kialakítása, ezért a Szervezőnek nem áll módjában olyan Játékos részvételét elfogadni, aki a jelen Feltételeket, – annak bármely rendelkezése tekintetében – nem fogadja el. Az ilyen Résztvevő a Játékban nem vehet részt, illetve abból kizárásra kerül.
 4. A Játékban való részvétel önkéntes és ingyenes, nem kötött vásárláshoz, vagy szolgáltatás igénybe vételéhez. A Játékban való részvétel nem kötelez vásárlásra, vagy szolgáltatás igénybevételére sem.
 5. A Játék 2016. május 17. és 20. között kerül lebonyolításra. Ebben az időszakban lehet jelentkezni a Játékra.
 6. Fontos, hogy a Játékban kizárólag 18. életévüket betöltött cselekvőképes természetes személyek vehetnek részt, akivel szemben nem állnak fenn az alábbi pontban megjelölt kizáró okok:
  • Sportimadok.hu Kft-vel munka-, megbízási, vállalkozási vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban állók,
  • fentiek Ptk. 8:1. § szerinti közeli hozzátartozói.
  • akik a www.sportimadok.hu honlapot vagy Játék eredményét bármilyen módon manipulálják, vagy arra kísérletet tesznek, illetve a Játék szellemével bármilyen módon összeférhetetlen vagy azt sértő magatartás tanúsítanak.
 7. A Játékos a fenti bekezdésben leírt feltételek teljesítésével és a Játékban való részvétellel elismeri, hogy megismerte a Részvételi Feltételeket, és az abban meghatározott valamennyi feltételt elfogadja. A Játékos a részvétellel önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a megadott személyes adatait a Szervező a Játék keretében a Játék végéig kezelje és a jelen Feltételekben rögzítettek szerint felhasználja. Az adatokat a Szervező az Infó törvénynek megfelelően, a hozzájárulás visszavonásáig kezeli.
 Értesítés, nyeremény átvétele, tartaléknyertes
 1. A Nyertes Játékosok kiértesítése az eredményhirdetést követően történik a megadott email címen, külön hírlevélben.
 2. Ha a Nyertessel való kapcsolatfelvétel a megadott elérhetőségeken a Szervező által megállapíthatóan eredménytelen (például sikertelen email fogadás, postafiók betelt). A Szervező a második sikertelen kapcsolatfelvétel után az érintett Nyertes kiértesítését sikertelennek minősíti. Sikertelen kiértesítés esetén a nyeremény a Tartaléknyertest illeti meg.
 3. A Nyertes, vagy a Tartaléknyertes sikeres értesítését követően a Szervező tájékoztatja Nyertest, illetve a Tartaléknyertest a nyeremény igénybevételének menetéről.
 4. A nyeremény egyeztetést követően személyesen vehető át Budapesten vagy a mérkőzés előtt Veszprémben az Aréna előtt.
 5. A Szervező kérheti a Nyerteseket, illetve a Tartaléknyerteseket, hogy megfelelő iratokkal igazolják személyazonosságukat. Ennek megtagadása esetén, illetve hiányos vagy hibás adatszolgáltatás esetén a Játék az érintett Játékos vonatkozásában érvénytelen.