#HajraVeszprem  #HelloCologne 

A Final 4 helyszine:Lanxess Aréna

A 83500 m², több mint 18000 ülőhellyel rendelkező aréna 1998-ban épült, és 2008-ban kapta a Lanxess Aréna nevet. 20 tonna videó kockával és 70000 Wattig felszerelt hangeszközökkel rendelkezik. A 76 méteres épület otthona lehet egy világraszóló sporteseménynek, nagykoncertnek, nemzetközi konferenciának, de jégcsarnokká és óriási moziteremmé is változtatható. Olyan sztárok léptek fel itt, mint Elton John, Tina Turner, Whitney Houston, Rod Stewart, Cher vagy Pink.

show-handball-ehf-final6

Megnyitása óta összesen 20 millió főt látott vendégül, évente átlagosan 150 eseménynél. Az aréna megközelítőleg 2000 főt foglalkoztat, éttermeket, bárokat, boltokat is működtet. A látogatóknak négyszintes parkoló biztosított, ahol pihenőhelyek vannak kialakítva a teljes kényelem érdekében. Az épület két autópályáról, illetve tömegközlekedéssel is megközelíthető.  Letölthető térkép

Az aréna több nagy kézilabda tornának is volt már házigazdája, nemzeti és nemzetközi szinten egyaránt nézői rekordokat döntött. A résztvevőknek és szurkolóknak is felejthetetlen élményt nyújt az az atmoszféra és technológiai felszereltség, amivel az aréna rendelkezik.

Meccsek
THW KIEL - TELEKOM VESZPRÉM

18:00

2016.05.28, Köln