#CsakEgyutt  #magyarok  #Sportimadok 

EURO 2016 jegyekkel kapcsolatos kérdések, válaszok

Euro-tickets

Mi az a voucher?

Azok a szurkolók, akik feltételes jegyeket vásárolnak a kieséses szakaszban tényleges jegy helyett vouchereket kapnak. Ezek érvényessége csapatuk teljesítményétől függnek. Amint a csapat kvalifikálja magát a következő körbe, a voucherek érvényessé válnak és abban a városban, ahol a meccset játssza a csapat a Voucher Csere Pontokon beválthatók lesznek. Csak a jelentkező válthatja be az adott vouchert. Ha a csapatod kiesik, a voucher érvénytelenné válik és a bajnokság végén a jelentkezésben regisztrált bankkártyádra jóváírják az összeget.

Mi az a Voucher Csere Pont (Voucher Exchange Point)?

Ezek a pontok arra szolgálnak egy-egy házigazda városban, hogy a résztvevő nemzeti szövetségek szurkolói a jegy vouchereket tényleges meccs jegyre cseréljék, ha a csapatuk bejut a következő fordulóba. Ezek helyszíne és nyitva tartása az Eb kezdete előtt nem sokkal lesz kihirdetve.

Lehet a stadionnál meccsnapon jegyet venni?

Biztonsági okokból meccsnapokon már nem lehet a stadionnál jegyet venni.

A hozzám osztott jegyek egymás melletti székre szónak?

Amennyire lehetséges egy jelentkezőnek egymás melletti jegyeket osztanak. Ha különböző jelentkezési íveket töltöttetek ki, lehet kérelmezni, hogy az ismerősök közel üljenek egymáshoz. Minden jelentkező kap egy visszaigazoló e-mailt, amelyben fel van tűntetve egy csoport azonosító. A rendelés leadása után egy bizonyos összefoglalóban is megtalálható ez a szám. Ezt a kódot meg tudod osztani a barátaiddal, akik hozzád közeli helyekre kérhetik a jegyeket.

Hogyan szállítják a jegyeket?

A 2016. április 1-je előtt odaítélt jegyeket 2016 május végére a regisztrált címekre kiszállítják, feltéve a fizetés idejében megtörtént és eleget tesz a visszaigazoló e-mail irányelveinek.

Lehet pótolni a jegyeket, ha azok eltűnnek vagy ellopják őket?

Az EURO 2016 szervező csapata semmilyen esetben nem küld ki másolt (duplicate) jegyeket, illetve nem felelős az elveszített, ellopott vagy sérült jegyekért, miután a sikeres jelentkező megkapta azokat. A szervezők nem kötelesek visszatéríteni a jegyek árát vagy újranyomatni azokat.

A megrongált jegyek pótolhatók?

Kérjük mindenki vigyázzon a jegyére és győződjön meg arról, hogy biztonságos helyen van tárolva, víztől, portól, hőtől vagy napsugártól elzárva. Ha a jegy bármely része olvashatatlan, könnyen lehet, hogy nem fogadják el. A szervezők semmi esetben sem küldenek másolatot.

Meccsek
AUSZTRIA - MAGYARORSZÁG

18:00

2016.06.14, Bordeaux
IZLAND - MAGYARORSZÁG

18:00

2016.06.18, Marseille
MAGYARORSZÁG - PORTUGÁLIA

18:00

2016.06.22, Lyon
MAGYARORSZÁG - BELGIUM

21:00

2016.06.26, Toulouse