Hírek

Sportimádók az Utazás Kiállításon

Március 3. és 6. között rendezték meg a Hungexpo területén a budapesti Utazás Kiállítást, melyen a Sportimádók is bemutatkozott a nagyközönségnek. Jól sikerült a debütálás, a standunkat több százan látogatták meg a négy nap alatt és közülük sokan szívesen is játszottak velünk.

A csütörtöki, szakmai napon az utazási irodás kollégáinkat vendégeltük meg a Sportimádók pavilonjában. Partnereink közül LAKATOS ÁRON, a Világjáró Magazin munkatársa volt a legszerencsésebb, ő lett a boldog tulajdonosa 2 db VIP belépőjegynek, mely a Magyarország-Horvátország labdarúgó EB felkészülési mérkőzésre szól.

Péntektől vasárnapig a látogatóké volt a főszerep, nekik az EB-vel kapcsolatos kérdésekre kellett válaszolni. A nyeremény nagyon csábító volt, ugyanis a közel 500-an töltötték ki a kérdőívünket annak reményében, hogy az ő nevüket sorsoljuk ki vasárnap este. Végül a Magyar Válogatott Adidas mezének KOLTAI CSONGOR örülhet.

A nyerteseknek telefonon gratuláltunk, a nyeremény átadásról szóló képeket pedig majd megtaláljátok közösségi oldalainkon.