Hírek

Német-magyar felkészülési meccs: jegyinfó

Az Európa-bajnokság előtti utolsó felkészülési mérkőzésen, június 4-én, 18.00 órától Gelsenkirchenben, a világbajnok német válogatott ellen lép pályára a magyar csapat.

A magyar szurkolók meccsbelépőkre váltható utalványokat vásárolhatnak meg interneten a www.meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint személyesen a Ticket Express budapesti irodáiban (TEX Bálna, TEX Syma), illetve országszerte a TEX partnerirodáiban (irodakereső) - szurkolói kártyával és kártya nélkül, a személyes adatok megadásával egyaránt. A belépők egységesen 8000 forintba kerülnek.

Lehetőség van már az elutazás előtt becserélni az utalványokat az eredeti jegyre, május 11-től június 2-ig az igazoló iratok bemutatásával a TEX Syma jegyirodában, hétköznap 10 és 17 óra között.

A mérkőzés napján az Veltins-Arena vendégszektorának jegypénztárában átvételi pontot nyit az MLSZ, ahol szintén át lehet váltani az utalványokat mérkőzésjegyre, útlevél vagy személyi igazolvány bemutatása után.

A jegy átvételekor ellenőrizni fogják az átvevő személyazonosságát, a belépőt kizárólag az a személy veheti át, akinek adatai a jegyen szerepelnek – olvasható a Magyar Labdarúgó-szövetség honlapján közzétett ismertetőben.