Hírek

Bologna: a csapat új klasszisát látják Nagy Ádámban

Magasra tette a lécet a Bologna klubigazgatója, amikor bemutatták a sajtó nyilvánossága előtt az olasz első osztályú klub friss igazolását, a magyar válogatott kiválóságát, Nagy Ádámot.

Marco Di Vaio szerint a Ferencvárostól 1,5 millió euróért leszerződtetett játékos a csapat egyik meghatározó szereplőjévé válhat, nem beszélve arról, hogy jelenleg ő a kontinens egyik legígéretesebb tehetsége.

Nagy Ádám elmondta, hogy nem mindennapi megtiszteltetésben volt része, hiszen az olasz válogatott kitűnősége, Roberto Donadoni személyesen hívta fel, hogy a Bolognához csábítsa. „Az első szezonban az a célom, hogy hasznára legyek a klubnak, ugyanakkor minden alkalommal arra fogok törekedni, hogy kimenjek a pályára és győzzek" – tette hozzá.

Az Európa-bajnokság legjobb fiatal játékosának választott tízszeres magyar válogatott focista elmondta, hogy legjobban a védelem előtt szeret játszani, de mindenképp fejlődni akar a támadójátékban is, amire kiváló terep a Serie A, hiszen „nagyon taktikus és fizikális bajnokság” – adta hírül az origo.hu.

Nagy Ádám_Bologna