Hírek

Kammerernek nagyon bejön az olimpiai formaruha

Háromszoros ötkarikás bajnokunk, Kammerer Zoltán szerint telitalálat a riói egyenszerelés: fiatalos, kifejezetten trendi, így nem csak az olimpián hordja majd. A kajakozó extraklasszis öt olimpián vett már részt, így lehet adni a véleményére. A mob.hu-nak elmondta, hogy a mostani válogatás az összes közül messze a legjobbnak tűnik.

Hasonlóan nyilatkozott Pars Krisztián is. London kalapácsvető olimpiai bajnoka némi öniróniával így fogalmazott: „a dobóatlétákra jellemzően nincs nyakam, így nekem nem egyszerű inget vásárolnom. Ezért örülök különösen, ha szó szerint rám szabnak egy-egy darabot. London után is szívesen hortam az akkor kapott öltönyt és inget egyaránt. A ruhák egyénként jó anyagból vannak, és van stílusuk."

A Magyar Olimpiai Bizottság többlépcsős pályázat keretében választotta ki a riói játékokon szereplő küldöttség formaruhájának tervezőjét. A MOB tizenegy pályázat közül, szakmai tanácsadók segítségével hirdette ki a végső győztest, a Use Unused kollektíváját. Ha kíváncsi vagy a részletekre, erre menj tovább.