Hírek

Játékfigurákat csináltak Geráékból

Football Heroes néven apró játékfiguraként jelennek meg a franciaországi Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott játékosai.

A relikviák között - melyeket a Magyar Labdarúgó Szövetséggel együttműködve készített el a Formatex Kft. - húsz játékos szerepel. A készlet négy változatban érhető el: kétféle egydarabos, háromféle négydarabos, valamint egy exkluzív, tizenegy darabos formában.

A két egydarabost - melynek ára 1490 forint - az különbözteti meg, hogy az egyiket zárt, a másikat átlátszó csomagolásban forgalmazzák, azaz előbbi afféle zsákbamacskát jelent, ez pedig lehetőséget biztosít a gyűjtők számára a cserélgetésre.

A négydarabos készlet 4990 forintba, a tizenegy darabos pedig 11 990 forintba kerül. Utóbbiból mindössze ezer darab készült s a gyártó minden eladott példány után ezer forinttal támogatja az Együtt a Daganatos Gyerekekért Alapítványt.

A gyártó cég korábbi közvélemény-kutatása szerint egyébként Böde Dániel a válogatott legnépszerűbb játékosa, őt Gera Zoltán és Király Gábor követi, Dzsudzsák Balázs pedig a negyedik a sorban.

footballheroes