Hírek

Hát ezért vedel a Szőkenő…

Nem vagyok egy gyűjtögető típus. Valószínűleg azért, mert állandóan mozgásban vagyok, 23-ig számoltam a költözések számát. És ilyenkor az ember megtanulja, hogy ne halmozzon fel kacatokat, amiket iszonyatos rumli állandóan ki- és bepakolni.

De most Rióban elkezdtem gyűjtögetni. Ugyanis a sört ilyen jó kis műanyag poharakban lehet kapni. Nem is teljesen értem, hogy miért kellett ilyen masszív poharat csinálni, de végül is örülök neki, mert mindegyiken más-más sportág van, így ez olyan érzés, mint régen a Lutra album.

pohár1

Csak itt garantált a jókedv a sör miatt. Először csak a kedvenc sportomat akartam begyűjteni, de aztán elhatároztuk, hogy minden érmünkhöz beszerezzük az aktuálisat. Így már van úszás, vívás (több is), megelőlegeztem a kajak-kenut és a vízilabdát. És persze sok más egyebet, ami csak úgy jött. Mert a pultnál nem válogathatsz, viszont a sörpadoknál a többi szurkolóval igen. Szóval gyűjtök mindent szorgalmasan, hogy legyen cserealap!

De hogy jó fej legyek, az első öt, aki szól és mond hozzá sportágat, az ő kedvéért felaldozom magam, iszok még néhány sört nagy duzzogva és hozok ajándékba poharat.

😎

pohár2