Hírek

Foci EB: itt az utolsó esély a jegyvásárlásra!

Az UEFA arról tájékoztatta a Magyar Labdarúgó Szövetséget, hogy április 26-án 12 órától lehet ismét jegyeket vásárolni az Európa-bajnokság mérkőzéseire. A piacra kerülő belépők várhatóan hamar gazdára találnak, ezért a szurkolóknak jövő keddig érdemes felkészülniük a vásárlásra, és figyelni az UEFA hivatalos jegyértékesítési felületeit (http://euro2016.com, http://www.uefa.com/uefaeuro/index.html, http://www.uefa.com/uefaeuro/ticketing/index.html).

A drukkereknek célszerű előregisztrálniuk az oldalon, így értesítést kaphatnak arról, ha a kiválasztott mérkőzésekre elérhetőek lesznek a tikettek. Egy igénylő nevére maximum négy jegy szólhat. Akik korábban kimerítették ezt a keretet, ebben a szakaszban nem tudnak újabb belépőket vásárolni. A szurkolók minden egyes kategóriába vásárolhatnak majd jegyeket, amelyekért ezúttal is MasterCard vagy VISA hitelkártyával tudnak fizetni.

A jegyek igénylőinek minden esetben a mérkőzések helyszínén kell lenniük, a belépésnél a rendezők ellenőrizhetik a jegytulajdonosok személyazonosságát. A vásárlás után az igénylő személye nem változtatható meg, a megszerzett jegyek nem mondhatóak vissza, nem lehet eladni, továbbadni őket.