Hírek

Foci EB 4. nap

Fehér-fehér-zöld: ez lehet a nyerő kombináció!

Fehér mezben és nadrágban lép pályára a magyar labdarúgó-válogatott ma este hatkor az osztrákok elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzésen.

Az MLSZ Twitter-oldalának beszámolója szerint Bernd Storck szövetségi kapitány együttese zöld sportszárban játszik majd.

Az Eb-re 44 év után kijutott magyar válogatott az osztrákok elleni mérkőzést követően négy nappal Marseille-ben az izlandiakkal, június 22-én Lyonban pedig a portugálokkal találkozik.


 

Boruljon piros-fehér-zöldbe az Eiffel-torony!

Az Orange nevű cég játékot hirdetett, az Európa-bajnokság ideje alatt mindennap annak a válogatottnak a nemzeti színeivel világítják ki a Párizs jelképét, amelynek a legtöbbször említik meg a nevét!

Minden Sportimádónak annyi a dolga, hogy a Facebook-, a Twitter-, illetve az Instagram-bejegyzéseit lássa el a #HUN hashtaggel.

Hétfőn a spanyolok nyerték a versenyt, kedd reggel 10 órakor pedig nagy előnnyel vezetett Portugália, úgyhogy mindent bele!


 

 

Dzsudzsák: „Izguljanak az osztrákok!”

Nincs nyomás a magyar válogatotton, mindenki tudja, mi a feladata, felkészült a csapat az osztrákok elleni, esti EB-csoportmérkőzésre – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak az együttes csapatkapitánya.

Dzsudzsák Balázs szerint a riválisnak is vannak sebezhető pontjai, fegyelmezett játékkal és maximális összpontosítással a győzelmet is megszerezhetjük. Hozzátette ugyanakkor azt, hogy hatalmas szükség lesz Király Gábor rutinjára, a kapus lehet a meccs egyik kulcsszereplője.

Dzsudzsák üzent a szurkolóknak is, a videót a www.nso.hu oldalon találtuk:


 

A Sportimádók vendégül látták a francia belügyminisztert

Bernard Cazeneuve francia belügyminiszter és Alain Juppé, Bordeaux polgármestere hétfőn meglátogatta a magyar Fan Zone-t Bordeauxban. A Sportimádók Szurkolói Klub képviseletében Barthos Zoltán egy magyar válogatott támogatói pólóval ajándékozta meg a politikusokat.

A Sportimádók Szurkolói Klubk küldetése, egy olyan közösség életre hívása, melyben az igazi sportrajongók együtt biztatják a kedvenceinket az egész világon. A franciaországi EB magyar érdekeltségű helyszínein franciául beszélő munkatársaink segítik a szurkolók eligazítását.

További információk itt, itt és itt.