Hírek

Foci EB 13. nap

Már több mint félmillió szívdobbanást küldtek a szurkolók a válogatottnak

Kitesznek magukért a magyar drukkerek! Több tízezren a helyszínen, több millióan pedig itthonról szurkolnak az Európa-bajnokságon pályára lépő válogatottnak, nem is akárhogyan. Félmillió digitális buzdítást is küldtek a Telekom „Szurkolói Szív” alkalmazásával az együttesnek.

A társaság közleménye szerint az Ausztria elleni, múlt keddi diadal után egyetlen nap alatt mintegy 200 ezer rajongói üzenetet kaptak futballistáink. Az alkalmazással továbbra is bárki jelezheti szurkolását: ahogy korábban tették a Bajnokok Ligája-döntős veszprémi kézilabdásoknak, úgy most a válogatott focistáknak vagy a riói játékokra készülő, a vállalat által támogatott Magyar Olimpiai Csapat tagjainak.

Az egész nyáron át tartó kampány alatt a sportolóknak kiosztott, szív alakú speciális kitűző rezeg és világít, amikor szívdobbanás érkezik rá, így mindig tudják, milyen sokan és gyakran gondolnak rájuk otthon vagy a világ bármely pontján.

A szurkolás gombnyomással vagy a lelátókról ismert karrázó mozdulattal is kifejezhető okostelefon segítségével.


 

Íme, ez a csapat kezdhet a portugálok ellen

Ma este hattól Lyonban Portugáliával mérkőzik a magyar válogatott az EB-csoportkör utolsó mérkőzésén. A mieink már ott vannak a legjobb 16 között, az ugyanakkor még kérdéses, hogy hányadik helyen lépünk tovább az egyenes kieséses szakaszba.

Abszolúte nagy jelentősége van tehát a meccsnek, ugyanis a végeredmény, valamint az E-csoport zárása ismeretében derül ki azt, hogy kivel mérkőzik Bernd Storck együttese a nyolc közé jutásért.

F csoport, 3. forduló:

MAGYARORSZÁG-Portugália, Lyon, Stade de Lyon 18.00

-------------------------------------------------------------------------------

A várható kezdőcsapatok:

Magyarország (Bernd Storck hétfői sajtótájékoztatója alapján):

Király - Lang, Guzmics, Juhász, Kádár - Pintér, Nagy - Dzsudzsák, Kleinheisler, Németh - Szalai Ádám

Portugália (az uefa.com szerint):

Rui Patrício - Vieirinha, Ricardo Carvalho, Pepe, Eliseu - William Carvalho, Joao Moutinho, Renato Sanches - Ricardo Quaresma, Cristiano Ronaldo, Nani

A találkozót a rettenetes emlékű holland-magyar (1-8) bírája, az angol Martin Atkinson vezeti.