Hírek

Elefántcsontparton át vezet az út Franciaországba – jegyinfó

Két és fél hét múlva, május 20-án Elefántcsontpart ellen lép pályára a franciaországi Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott a Groupama Arénában. A két együttes még soha nem találkozott egymással.

Pénteken megkezdődött a jegyértékesítés: a Magyar Labdarúgó Szövetség honlapja szerint névre szóló belépőt - szurkolói kártyával - a www.meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen pedig országszerte a Ticket Express partnerirodáiban lehet vásárolni.

Szurkolói kártya nélkül Budapesten a Bálnában és a Syma-csarnokban található irodákban lehet belépőkhöz jutni, de aki ezt a módot választja, csak saját magának tud jegyet venni. Három vidéki helyszínen - a ZTE FC, a DVTK és a Békéscsaba Előre jegyértékesítő pontjain - is vásárolhatnak szurkolói kártya nélkül az érdeklődők.

A belépők 2500, 3500, 5000 és 8000 forintért, a VIP-szektorokba pedig 15 ezer és 25 ezer forintért kaphatóak. Külföldi állampolgárok utalványt vásárolhatnak, amelyet a mérkőzés napján a helyszínen cserélhetnek belépőre, útlevelük ellenőrzése után.

Bernd Storck szövetségi kapitány együttese március 26-án 1-1-es döntetlent játszott Horvátországgal, június 4-én pedig a világbajnoki címvédő Németország vendégeként lép pályára felkészülési találkozón.

A magyar válogatott 44 év után szerepel majd ismét az Európa-bajnokságon: sorrendben Ausztriával (június 14., Bordeaux), Izlanddal (június 18., Marseille) és Portugáliával (június 22., Lyon) találkozik az F csoportban.