Hírek

Bernd Storck: „Mindent megteszünk azért, hogy szurkolóink elégedettek legyenek!”

Kedden keretet hirdetett a labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya, így kiderült, kikre számít az Európa-bajnokságon. A szakvezető szerint azok előtt sem zárul be az ajtó, akik most nem kaptak lehetőséget, hiszen ősszel kezdődek a világbajnoki selejtezők.

A távolmaradók közül Korcsmár Zsolt, Gyurcsó Ádám és a kapus Megyeri Balázs elhagyja az ausztriai edzőtábort, míg a három fiatal, Kocsis Gergő, Sallai Roland és Vida Máté elutazik Gelsenkirchenbe is, hogy értékes tapasztalatokkal gazdagodjon, noha a tervek szerint egyikük sem fog pályára lépni a világbajnok németek elleni találkozón.

Az együttes csütörtökig az ausztriai Leogangban készül, majd szombaton 18 órától a világbajnok német csapattal találkozik Gelsenkirchenben. A válogatott először Ausztriával mérkőzik meg Eb-n június 14-én Bordeaux-ban, majd négy nappal később Marseille-ben Izlanddal, végül 22-én Portugália lesz az ellenfelél Lyonban.

"Persze szeretnénk győzni és minél több pontot gyűjteni a kontinensviadalon, de az a legfontosabb célunk, hogy a szurkolók elégedettek legyenek a csapattal" - jelentette ki Bernd Storck.

Fotó: www.mlsz.hu Fotó: www.mlsz.hu