Hírek

Bajnokok Ligája – a harmadik selejtezőkörben a Fradi

A magyar bajnok Ferencváros labdarúgócsapata játék nélkül kerül a harmadik fordulóba a Bajnokok Ligája selejtezőjében, miután a második körre kisorsolt ellenfele, az albán Skenderbeu keresetét szerdán elutasította a Nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS).

Az európai szövetség (UEFA) néhány gyanús kimenetelű hazai és nemzetközi mérkőzés után indított vizsgálata nyomán egy évre kizárta a sorozatból a Skenderbeut, amely azonban fellebbezett, de a CAS - ahogy a honlapján tudatta - elutasította a beadványt, egyúttal helyben hagyta az UEFA június elsejei ítéletét.

A Ferencvárosnak - amely július 13-án és 20-án lépett volna pályára az albánok ellen - így két párharcot kell megnyernie ahhoz, hogy főtáblára kerüljön a Bajnokok Ligájában.

A selejtező 3. fordulójának sorsolását július 15-én tartják Nyonban. A harmadik kör első mérkőzését július 26-án vagy 27-én, a visszavágót egy héttel később, augusztus 2-án vagy 3-án játssza az FTC.

A Ferencvárosi Torna Club egyébként szerződést hosszabbított Thomas Doll vezetőedzővel és segítőivel. A német tréner 2013-as érkezése óta bajnokságot, két Magyar Kupát, Ligakupát, valamint Szuperkupát is nyert a csapattal.

Gera_Fradi