Hírek

Az évtized összecsapása

A magyar férfi válogatott több évtized óta nem állt ilyen lehetőség kapujában! A mieink a Davis Kupa Világcsoportjába kerülésért játszanak a BudaPart Kopaszi Gáton szeptember 15-17. között.

Az ellenfél az orosz válogatott lesz, melyben több TOP100-as játékos is szerepel majd.

A Davis Kupa legmagasabb osztályába kerülésért Köves Gábor, a magyar csapat kapitánya Fucsovics Mártont (117.), Balázs Attilát (167.), a nemrég két 15.000-es döntőjébe is bejutott, egy egyéni és egy páros junior Grand Slam győzelemmel rendelkező Piros Zsombort (908.) és Borsos Gábort (900.) jelölte.
A három legelőkelőbb helyen jegyzett orosz Budapestre érkezik, Karen Khachanov (29.), a US Openen ma még negyeddöntőt játszó Andrey Rublev (53.) és Daniil Medvedev (54.) is Shamil Tarpishev rendelkezésére áll majd, őket pedig még a 154. helyen "szerénykedő"Konstantin Kravchuk is elkíséri.

A tét óriási, hiszen a magyar csapat 1986 óta nem játszott a Világcsoportban, ott ahol a világ legjobb férfi teniszezői is játsznak. Győzelmünk esetén akár Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic vagy Andy Murray is Magyarországra látogathat jövőre.

Gyertek és szurkoljunk együtt a magyar csapatnak, hajszoljuk bele a fiúkat a győzelembe!

Jegyek kaphatóak:
www.eventim.hu