Hírek

Alaposan megizzasztja Stock a válogatottat

„A keret kondícióján van még mit fejleszteni, Franciaországban ugyanis döntő lesz az erőnlét, ezzel tisztában vannak a játékosok. A munka megkezdődött, minden résztvevő teljes erőbedobással dolgozik.” - mondta el hétfői sajtótájékoztatóján Telkiben a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Bernd Storck hozzátette: az együttes gyakorlatilag június elejéig készül Ausztriában, amit megszakít majd az Elefántcsontpart elleni, május 20-i felkészülési mérkőzés. A tréner arról is beszélt, hogy Elek Ákos szalagsérülése komolynak tűnik, valószínűleg három hétig nem számíthat rá a kapitány, Németh Krisztián és Nagy Ádám azonban már pályára léphet Elefántcsontpart ellen.

Mervó Bence és Kalmár Zsolt esetleges szerepléséről szólva elmondta: mindkét tehetségnek időre van szüksége, a jövőben ők is fontos szerephez juthatnak még a magyar válogatottban, ahogy más fiatalok is.

Elhangzott az is, hogy Stieber Zoltán (Nürnberg) és Kleinheisler László (Werder Bremen) várhatóan csak később csatlakozhat majd a kerethez, mert jelen állás szerint rájuk rájátszás vár a német bajnokságban, éppen egymás ellen játszhatnak. Ezért erősen kérdéses, hogy ők mennyit tudnak majd Ausztriában készülni.