Hírek

Akcióban a Szőkenő, avagy a WC is olimpiai lázban ég

Amióta tudom, hogy kijövök az olimpiára, minden nap egy dologra tudok csak gondolni. Nem-nem, nem arra, hogy milyen cipőben leszek, és arra sem, hogy hogy fog kinézni a kanadai jégkorongos, aki elrabolja a szívem, hanem arra, hogy milyen sporteseményekre is menjek ki. Nem sajnáltatom magam, de ugye, ha otthon ülök, akkor teljes békességben tudom az olimpiai közvetítéseket nézni 0-24-ben.

Minden sportágat szeretek, minden érdekel, szóval nehéz a választás. Na, meg persze azt az aprócska tényt sem tudom elfelejteni, hogy azért valamennyit dolgoznom is kellene. Tegnap viszont végre összeállítottam az olimpiás programomat a Nemzetközi Szervezőbizottságnál.

Ugyanis az egészséges életmódom pont másfél napig tartott, mert bekaptam valami vírusszerűt, aminek köszönhetően egy bizonyos helyiséget kicsit gyakrabban látogattam. Persze ez akkor történik, amikor egy megbeszélésre megyek a brazil kontaktomhoz.
Viszont nagyon jól elszórakoztattam magam két hányás között, mert nagyon tetszett, hogy még a WC is olimpiai lázban ég náluk, ugyanis minden egyes ajtón, különféle sportágak rajzai találhatóak.

Ezért összeállítottam a magam kis miniprogramját, hol a vívó "stadionba" mentem, hol a kosárlabdába. Fő a változatosság. De amúgy nyugi, nem kell értem aggódni, túléltem az éjszakát és ma már túl vagyok 4 háztartási kekszen is.

K7 K8