Hírek

Öveket becsatolni! A Szőkenő elindul Rióba

Emlékszem, már ovis koromban is jobban szerettem a mese előtti tévétornát nézni, mint magát a mesét. Tuti, tudtam legbelül, hogy a hőskirályfi-történet csak egy haszontalan blabla.

Aztán ahogy egyre nagyobb lettem, egyre több sportmeccset néztem. És tekintettel arra, hogy akkoriban csak egy tévékészülék volt egy háztartásban, és mi öten laktunk együtt, és rajtam kívül senki sem szerette a sportot, ez elég sok hisztimbe került. De mindig én nyertem. 😊

Számomra annyira varázslatos egy meccset, egy versenyt végignézni, végigszurkolni. Egy valóságos adrenalinbomba. Annyira szerettem volna én is átélni azt, amit a sportolók. Kuzdeni, versenyezni, belehalni, nyerni. Bevallhatom, hogy amikor kisebb voltam és meghallottam a himnuszt az eredményhirdetéskor, felálltam a kanapéra, becsuktam a szemem és arra gondoltam, hogy ezt majd egyszer nekem fogják játszani egy olimpian.

De ahogy tudjuk, nem lettem élsportoló. Mashogy alakult az életem, amit igazán nem bánok, mert bodog vagyok. Mégis van bennem egy cseppnyi hiányérzet, hogy nem lettem bajnok.

De az élet csodálatos. Kaptam most egy "kis" kárpótlást. Szervezőként és szurkolóként átélhetem ezt a csodát. Részt veszek a riói olimpian. 😍

Néha nyunnyogok, hogy férjet, gyereket és vasárnapi rántott húst akarok, de úgy látszik, nekem a SPORT a családom, a szerelmem és a boldogság. 26 nap csoda vár rám, és nagyon nagyon boldog vagyok.

Szóval, INDULÁS!!!RIÓ 2016, JÖVÖK!

ui: természetesen, ha szembejön egy JÉGKORONGOS Mr. Big, nem mondok neki nemet.

K1 K2