Hírek

2000 mosoly Bordeaux-ban

Az UEFA Gyermekekért Alapítvány jóvoltából 2000 hátrányos helyzetben lévő gyermek vehet részt az UEFA EURO 2016 meccsein köztük a bordeaux-i magyar-osztrák meccsen.

A 8-tól 16 éves korú gyermekek 55 helyi közösségi szervezeten keresztül kapják a jegyeket, a bordeaux-i polgármester, a Francia Labdarúgó Szövetség elnöke és az EURO ügynökei hozzájárulásával. A sorsoláson résztvevő gyermekek találkozhattak Super Victorral, az Európa-bajnokság kabalájával és megcsodálhatták a Henry Delaunay trófeát, amit a győztes csapat kap a bajnokság végén.

„A június 14-én megrendezésre kerülő osztrák-magyar meccset fogjuk megnézni”- mesélte az egyik szervező. A legtöbb gyermekünk még soha nem járt Bordeaux új stadionjában, úgyhogy ez a lehetőség fantasztikus számukra.

Mind a négy bordaux-i csoportmérkőzésre – Wales-Szlovákia (június 11), Ausztria-Magyarország (június 14), Belgium-Írország (június 18) és Horvátország- Spanyolország (június 21) – 500 jegyet osztottak ki. A különleges vendégeknek kétség kívül felejthetetlen élményben lesz részük, transzferrel, meccs utáni nassolással és egy kis extra ajándékkal.